the big circle
Fredag, d. 9 marts, 2012 af Michael Østergaard

Armin.

Armin van Buuren to be exact.

Hvis man kan snakke om at have et idol i en alder af snart 30 (og det kan man vel), så er mit idol uden tvivl, Armin van Buuren.

Kender man mig i forvejen, så er det nok ikke videre overraskende, da jeg elsker elektronisk musik – specielt Trance. Og kender man mig rigtig godt, så ved man også, at jeg ivrigt lytter med på Armin’s ugentlige radioshow, A State of Trance. Ja, så ved man faktisk også, at jeg både har deltaget ved Armin Only Mirage i Utrect og A State of  Trance 500 i Den Bosch (snart også A State of Trance 550).

Jovist, Armin er uden tvivl min foretrukne dj, men også jævnligt foretrukne producer indenfor Trance. Den mand er drevet af passion for musik. En passion, jeg kan nikke genkendende til, blot når det kommer til webdesign og brugervenlighed. Om end, Armin nok er endnu mere passioneret omkring sit erhverv.

It’s not love for music, it’s a passion, and it goes beyond liking, and beyond a hobby, it’s about a way of living… Music is essential for my life.

Hvis jeg nogensinde skulle have valgt en anden karriere, så ville det nok have været producer og dj indenfor Trance og elektronisk musik, men for at sige det mildt, så har jeg squ ikke nosserne til at rejse verden tyndt – ofte helt alene. Samtidig lider jeg af flyskræk, men det gør Armin faktisk også, så det er bare en dårlig undskyldning – fra min side ;)

Nå, det her indlæg skulle jo egentlig handle om Armin van Buuren og ikke mig. Faktisk skulle det handle Armin van Buuren’s biografi, hvor en journalist (eller noget i den retning) følger Armin i et helt år – helt præcist fra 2007 – 2008.

I 2007 udnævnes Armin van Buuren som verdens bedste dj i følge DJ Top 100 af DJ Mag. Faktisk udnævnes han hele 4 gange i træk – som den eneste nogensinde. Anyhow, bogen følger ham fra sin første udnævnelse til sin anden i 2008.

Armin van Buuren er en meget interessant personlighed, som jeg virkelig godt kunne tænke mig at møde. Dog ville jeg ikke vide, hvad jeg skulle sige eller spørge ham om. Er det ikke ofte sådan med sit idol?

Anyhow, så håber jeg blot, at han bliver ved mange år endnu. Han betyder meget for den elektroniske scene – specielt Trance. Nå ja, og selvfølgelig betyder han også noget for undertegnet, der ofte søger flugt væk i en verden præget af Trance. På med et par hovedtelefoner, og jeg kan drømme mig væk.

Så, Armin van Buuren:

Thank you, thank you, thank you, thank you…..

Efterlad en kommentar

 1. Ulrik- Follow me
  Lørdag, d. 10. marts, 2012 - kl. 08:17

  Nice lille detalje til sidst. Husker tydeligt da han sagde det efter at have vundet DJ Mag endnu engang :)

  Det begynder godt nok at sitre i mig, at der nu kun er 3 uger til ASOT550.

 2. Michael Østergaard- Follow me
  Lørdag, d. 10. marts, 2012 - kl. 08:19

  Hehe, lige præcis. Tænkte nok du ville vide, hvor det kom fra ;)

  Det bliver fedt til 550!

Efterlad en kommentar