the big circle
Søndag, d. 29 april, 2012 af Michael Østergaard

#Trancefamily.

Vi har alle vores favoritmusik og/eller -genre – sådan har det altid været – og sådan vil det altid være. Indenfor Trance er der et unikt fællesskab, jeg ikke har set blandt andre former for musik – i hvertfald ikke når det kommer til The Twitters.


Trance er elektronisk musik, men mange ser på genren med uheldige øjne og et skævt blik. Man bliver antastet som en anden narkobefængt bums, der står og tramper i laserlyset med armene højt og en flaske vand.

Heldgvis er miljøet indenfor Trance på mange måder unikt, fordi stoffer ikke er udbredt. Stoffer er over alt – det har intet med elektronisk musik at gøre (i hvertfald ikke i dag). Derimod finder jeg det langt mere interessant, at Trance formår at samle folk fra nær og fjern – uanset farve og religion. Trance er et slags universalt sprog eller som Armin van Buuren ville sige det:

Universal Religion

Det er unikt at være en del af et verdensomspændende fællesskab. Det giver mig gåsehud at tænke på de mange oplevelser ved A State of Trance 500 og 550 eller Trance Energy og Armin Only Mirage. Trance er energisk og ikke mindst fuld af rytme og glæde.

Se blot hvor glade vi er:

…. Men men men, det er også helt i orden, hvis Trance ikke lige er dig. Lad blot være med at stemple os, der værdsætter musikken, på forhånd :) Vi er blot mennesker ligesom dig, dig eller dig …. også dig.

Efterlad en kommentar

 1. Martin Nielsen- Follow me
  Mandag, d. 30. april, 2012 - kl. 08:17

  Man ser faktisk også fællesskaberne inden for andre genrer, så tror mere det er det at man rent faktisk gør sig selv til en del af fællesskabet at man føler det… Hvad enten vi snakker pop eller rock så er der jo folk der dedikere deres liv til “fællesskabet” og fx tager et år ud af kalenderen og rejser med rundt på turne., eller rejser fra festival til festival – dog er dette nok størst i usa/amerika, så det er måske rent fkatisk nemmere at blive en del af trancefællesskabet fordi man i dk alligevel er ret tæt på de store events i holland

 2. Michael Østergaard- Follow me
  Mandag, d. 30. april, 2012 - kl. 19:50

  Det kan der være noget om. Bemærker klart det verdensomspændende fællesskab, fordi jeg tager del i den på twitter.

  Det er fantastisk med twitter, at man kan komme tæt på sine idoler, men også interagere med andre fans. Det ligger trods alt dybt i mennesket at være social, så det er blot fedt, at verden er blevet lidt “mindre” :)

Efterlad en kommentar